WEDSTRIJD Luchtbal Ekeren '76 - Krijnen Keukens Malle  3 - 10  (2-5)

DATUM 16-02-2007  21:15

DOELPUNTEN 6 min 1- 0 El Fikri, 7 min 1- 1 Jaap Van Bavel, 8 min 2-1 De Meulder, 9 min 2-2 Ali Houri, 10 min 2- 3 Mo El Morabet, 18 min 2- 4 Jaap Van Bavel, 19 min 2- 5 Ali Houri, 24 min 2- 6 Paul Naalden, 30 min 2- 7 Jaap Van Bavel, 31 min 2-8 Richard Smaal, 31 min 2- 9 Richard Smaal, 37 min 3- 9 Jacobs, 38 min 3- 10 Jaap Van Bavel

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Bryan Pereira, Stephane Van Litsenborg, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle heeft de inhaalwedstrijd in Luchtbal Ekeren ‘76 met overtuigende 3-10 cijfers gewonnen en blijft daarmee op titelkoers in 2de nationale B.

Het is alom geweten dat er wel degelijk een verschil is tussen Malle uit of Malle thuis. In de eigen Sporthal Berckhoven wordt Krijnen Keukens immers vooruit gestuwd door het vaak enthousiaste en talrijk opgekomen thuispubliek. Op verplaatsing moest Malle deze extra dimensie missen en dat is duidelijk zichtbaar. Zo ook in Ekeren waar Malle aarzelend aan de wedstrijd begon en op 1-0 achterstand kwam via El Fikri. Jaap Van Bavel stelde binnen de minuut gelijk maar Ekeren kwam opnieuw op voorsprong via De Meulder. Na een tiental minuten leek het alsof Malle was aangepast en liepen ze gemakkelijk uit tot een 2-5 ruststand na doelpunten van Ali Houri (2x), Mo El Morabet en opnieuw Jaap Van Bavel.

Ook na rust controleerde Krijnen Keukens Malle de wedstrijd en bracht het bij vlagen schitterend zaalvoetbal op de mat. Het zijn niet 1 of 2 spelers die het verschil maken maar de kracht van KK Malle schuilt dit seizoen overduidelijk in het collectief waarin elke speler de tactische richtlijnen van coach Belmans zo goed mogelijk tracht uit te voeren. In de eerste 10 minuten van de 2de speelhelft vergrootte Malle de voorsprong van 2-5 tot 2-9 na allemaal Nederlandse doelpunten van Paul Naalden, Jaap Van Bavel en 2 keer Richard Smaal. De ervaren Jacobs milderde nog voor een overigens machteloos Ekeren tot 3-9 maar het was topschutter Jaap Van Bavel die vanaf 10-meter zijn 4de doelpunt van de avond binnenknalde en zo de 3-10 eindstand op het scorebord liet zetten.